REINIGEN

EEN SCHONE AUTO DRAAGT BIJ AAN EEN GELUKKIGER EN GEZONDER LEVEN.

Een schone auto draagt bij aan een gelukkiger en gezonder leven. Uw auto weer helemaal fris en schoon? Maar zelf geen tijd? KARRMANN was uw auto binnen 1 werkdag helemaal schoon.

Autowassen

AUTOWASSEN

Bij KARRMANN kunnen we uw auto handmatig & Krasvrij wassen en drogen. Niet ‘even snel’ door de wasstraat, maar met de zorg én liefde die uw auto verdient. Voorkom krasjes in de lak en laat het door een professional doen. Lees meer…

INTERIEUR

Naast het wassen van het exterieur van de auto, kunnen wij ook het interieur van uw auto reinigen. Denk hierbij aan het dashboard, de vloer, de matten, de bekleding, maar ook de ruiten. Dit doen we door middel van speciale schoonmaakmiddelen, waarbij uw auto gedesinfecteerd wordt én lekker fris gaat ruiken. Laat uw auto interieur reinigen door KARRMANN. Lees meer…

Interieur reinigen
Airco reinigen

AIRCO

Schone lucht inademen is belangrijk. Laat uw airco daarom regelmatig reinigen om gezondheidsproblemen te voorkomen. Het aircosysteem bevat namelijk donkere en vochtige plekken die een ideale voedingsbodem voor schimmels en bacteriën kunnen zijn.

VELGEN

Vuil op de velgen zorgt ervoor dat de auto er een stuk minder goed uitziet. Dé oplossing hiervoor is om uw velgen te laten reinigen door de professionals van KARRMANN! Wij reinigen de velgen met zorg. Het resultaat is niet te vergelijken met een doe-het-zelf poetsbeurt.

Velgen Reinigen
WAT WIJ DOEN

Géén “standaard”, maar een geheel eigen & unieke auto.

Ferrari-motor
OPTIMALISEREN
Transformeren
TRANSFORMEREN
personaliseren
PERSONALISEREN
Transporteren
TRANSPORTEREN
Stap 1 uw gegevens

Uw auto

Persoonlijke informatie
Stap 2 gewenste werkzaamheden
Kies de diensten(Vereist)
Stap 3 foto's voor de offerte

Voor een beoordeling van de werkzaamheden aan uw auto hebben we minimaal 3 duidelijke foto’s nodig. Hoe meer foto’s, hoe nauwkeuriger de prijsopgaaf! Let op: om de werkzaamheden goed te kunnen beoordelen tijdens de offerteaanvraag is het belangrijk dat de auto droog en bij voldoende daglicht gefotografeerd wordt.

Schade? In geval van schade graag 3 duidelijke foto’s van de schade van 1. een afstand tot de auto van ca. 1,5 meter, 2. een detailfoto op een afstand van ca. 1 meter en 3. een detailfoto op een afstand van ca. 0,5 meter.

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Overzichtsfoto van de auto

Detailfoto van lak

Detailfoto interieur

Stap 4 contactgegevens

Wat is uw e-mailadres? U ontvangt uw offerte op dit e-mailadres. Uw e-mailadres kan eenmalig gebruikt worden voor informatie omtrent uw aanvraag.

Wat is uw e-mailadres? U ontvangt uw offerte op dit e-mailadres. Uw e-mailadres kan eenmalig gebruikt worden voor informatie omtrent uw aanvraag.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.