Auto van binnen en buiten laten reinigen

100% tevreden. Bekijk onze recensies.

Wilt u uw auto van binnen en buiten laten reinigen? Dan bent u bij KARRMANN aan het juiste adres! Bij ons kunt u uw auto volledig professioneel laten wassen & poetsen voor een vast bedrag per auto. Dankzij onze Autoverzorging Service rijdt u waar en wanneer u maar wilt in een prachtige schone wagen.

Plan een afspraak in en kom langs!

DIENSTVERLENING MET 5 STERREN

Verrassend betaalbaar. Hoogwaardig dienstverlening.

20 jaar ervaring

20 jaar ervaring
Geen woorden maar daden! Aantoonbaar ervaring in de branche.

All Inclusive Service

All Inclusive Service
Geen 1/2 werk! Wij streven altijd naar de allerbeste service.

100% tevreden

100% tevreden
Geld is niet alles! U betaald altijd achteraf als u tevreden bent.

Auto is verzekerd

Uw auto is verzekerd
Geen zorgen! Uw auto is verzekerd: van afgifte tot aflevering.

24/7 Camerabewaking

24/7 Camerabewaking
Geen omkijken! Wij houden uw auto 24/7 in de gaten.

WAT ER OVER ONS WORDT GEZEGD

100% tevreden. Bekijk onze recensies.

Een andere garage heeft onze seat Ibiza 2016 verpest met polijsten. Onderzoek gedaan via internet en terechtgekomen op de website van Karrmann Autoverzorging. Na een uitgebreid telefoongesprek waarbij al mijn vragen en zorgen zijn besproken hebben we een afspraak gemaakt.
Gisteren de auto gebracht om te fixen. Tijdens het gesprek hebben we besloten de auto te voorzien van een glascoating. Ik heb leenauto in gebruik kunnen nemen. Mega klantvriendelijk. ,Het EINDRESULTAAT IS WAANZINNIG. Wat een plaatje!! Boven verwachting mooi. Ik raad dit bedrijf absoluut aan!!

Rowan Pullen

Ik ben vriendelijk en goed geholpen! Goed en eerlijk geïnformeerd over de soorten behandelingen, prijzen, voor en nadelen en het te verwachten resultaat per soort behandeling. Er wordt meegedacht over vervangend vervoer of evt. een rit naar huis. Er wordt de tijd voor je genomen. Mijn auto ziet er weer mooi en verzorgd uit!

Marieke Deelen

Een betrokken, enthousiaste bevlogen eigenaar die precies mijn wensen en behoeften kon inschatten. Is niet te beroerd om buiten zijn openingstijden aanwezig te zijn, zo kwam hij al voor 0700 in de morgen om mijn auto in ontvangst te nemen. Het gehele proces van de glascoating is van A tot Z uitgebreid besproken en alle afspraken zijn stipt nagekomen. Kortom een betrouwbaar bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat!

Johannes L.A. Boutkan

De keuze voor
kwaliteit is het recept
voor geluk in het leven!

Auto van binnen en buiten laten reinigen bij KARRMANN

Hoe lang brengt u iedere dag door in de auto? Bent u voor uw werk veel onderweg? Dan is het belangrijk dat u in een schone en verzorgde auto rijdt. Een schone auto draag dan ook bij aan een gelukkiger en gezonder leven. Laat uw auto volledig reinigen door KARRMANN. Wij zorgen ervoor dat de auto volledig schoongemaakt wordt van binnen én buiten.

Voor de buitenkant van de uit zullen wij de auto handmatig en krasvrij wassen & drogen, intensief reinigen velgen & banden, aanbrengen bandenglans, ontvetten & Reinigen autoruiten en aanbrengen glans wax op autolak. Daarnaast zorgen we dat het interieur van uw auto ook brandschoon is. We zorgen voor het uitblazen interieur met perslucht, grondig stofzuigen, na stomen volledig interieur, reinigen kunststofdelen, reinigen instrumentenpaneel en ontvetten & Reinigen autoruiten aan de binnenzijde.

Over KARRMANN

KARRMANN is al meer dan 20 jaar actief in het verzorgen van auto’s. Hierdoor hebben wij de expertise om uw auto professioneel te reinigen zowel van binnen al van buiten. Dit alles doen we binnen 1 werkdag. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het stijlen van uw auto. Kijk hier voor meer informatie over onze stylingsdiensten.

PLAN EEN AFSPRAAK IN!

20 jaar ervaring. Geen woorden maar daden.

Wilt u graag uw auto van binnen en buiten laten reinigen? Plan dan snel uw afspraak in via ons contactformulier. Ook voor andere vragen of werkzaamheden kunt u al uw vragen stellen. Bel ons op 078-7370373 of laat uw vraag achter dan nemen wij per omgaand contact met u op.

WAARMEE WIJ WERKEN

Onze liefde voor auto’s overstijgt elk merk.

BEN JE OVERTUIGD?

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem gerust contact op!