803 woorden3,1 min leestijd

Coronavirus auto interieur desinfectie!

AUTO DESINFECTEREN! BESCHERM UZELF, UW DIERBAREN EN  UW MEDE- PASSAGIERS TEGEN BESMETTING MET VIRUSSEN EN BACTERIEN!

Auto desinfecteren is meer dan ooit een super belangrijk aandachtspunt geworden voor autorijders.

Wist U dat de belangrijkste bron van luchtvervuiling in de auto, de oppervlakken van de auto zelf zijn? Oppervlakken die wij het meest aanraken? Maar ook het ventilatiesysteem en airco zijn maar al te vaak luchtvervuilers. Vaak door gebrek aan verluchting en interne circulatie.

Om direct een misverstand uit de weg te ruimen: Lucht zelf is geen bron van vervuiling!
De lucht is enkel de drager die allergenen of andere schadelijke stoffen ergens oppikt en ze verspreidt en uiteindelijk ook overdraagt op mens en dier.

Meer dan ooit is er aandacht voor hygiëne, virussen, bacteriën en schadelijke allergenen en verontreinigde lucht om ons heen. Ook en niet in de laatste plaats in de auto!

De auto interieur en lucht in de auto is heel vaak ongemerkt vies en is dus, nu bewezen, slecht voor onze gezondheid zodra deze allergenen in contact komen met onze huid en wij deze vieze lucht ongemerkt inademen. Deze gezondheidsrisico’s en ziekteverwekkers in de auto veroorzaken bij steeds meer mensen allergische reacties en maken ons ziek!

Hoesten, niezen, tranende ogen, vermoeidheid, duizeligheid, hoofdpijn en geirriteerde luchtwegen…allemaal symptomen van mogelijk gevolg van luchtvervuiling in de auto!

De impact van een vieze auto interieur gaat dus veel verder dan men in eerste instantie zou denken.

Bij Karrmann Autovernieuwing Rotterdam maken wij gebruik van een revolutionaire technologie, waarbij met behulp van stoom & verneveling, prebiotica en probiotica in de lucht worden geblazen. Deze 100% natuurlijke stoffen verspreiden zich vervolgens razendsnel door de binnenruimte van de auto. Oppervlakken in de auto worden direct gezuiverd van vervuilingen en verontreinigingen.

Waarom de door ons gebruikte technologie uniek en revolutionair is? Probiotica op zich is niet nieuw. Echter de combinatie met prebiotica maakt de door ons toegepaste technologie uniek en revolutionair! Lees meer over reinigen met probiotica: https://www.facto.nl/32524/duurzaam-reinigen-met-bacterien-zo-werkt-dat

De unieke voordelen van onze revolutionaire technologie in een overzicht:

 • Desinfecteren met stoom- & verneveltechniek
 • Gegarandeerd bacterie- & virusdodend
 • Effectieve & supersnelle werking
 • Tevens geurbestrijding
 • Biologisch afbreekbaar
 • Naspoelen niet nodig
 • Auto direct gebruiksklaar
 • Veilig voor mens & (huis)dier
 • Automateriaal vriendelijk
 • Bevat geen alcohol
 • Curatief en Preventieve werking

Voordelen ten opzichte van de meest gebruikte desinfectiemiddelen:

 • Biologisch afbreekbaar
 • Zeer korte contacttijd: werkzaam na 2 minuten
 • Materiaalvriendelijk: gezien de unieke formule is dit product geschikt voor gebruik op alle materiaalsoorten.
 • Bevat geen alcohol (verkleurt dus niet).
 • Het desinfectiemiddel is goedgekeurd voor ruimtedesinfectie d.m.v. verneveling (fogging) met stoom. De specifieke procedure voldoet aan de recentste/strengste EN-normen voor bactericide, virucide en levuricide activiteit.
 • Er is geen sprake van gebruik van schadelijke chemische middelen
 • geen aantasting door residuen.

Ons advies:

Het laten desinfecteren van uw auto interieur en ventilatiesysteem is altijd al zeer belangrijk geweest, maar is nog altijd het vaakst “vergeten” onderdeel bij autogebruik!
Maar zeker nu wanneer U deze niet vaak gebruikt is het nog belangrijker dan ooit om het auto interieur en ventilatiesysteem regelmatig/periodiek te desinfecteren en te laten reinigen.

Voor automotive ondernemers al helemaal niet meer weg te denken in het proces: Denk aan de klantveiligheid- en gezondheid na een werkplaats bezoek en om uw klanten met een veilig gevoel een proefrit te kunnen laten maken!

Naast alleen het ontsmetten van uw auto interieur raden wij u aan om meteen uw ventilatie systeem te laten reinigen. Wij doen dit zoals reeds vermeld middels een stoom/vernevelingstechniek en dit houd in dat alle kanalen van uw ventilatie systeem gedesinfecteerd en gereinigd worden.

Prijzen:

Fogging (interieur desinfectie): € 69,95

Ventilatie systeem reiniging: € 29,95

(Let op! het desinfecteren is exclusief vervanging pollen/interieurfilter)

Combo deal: € 79.95

De vermelde prijzen zijn uitsluitend voor personenvoertuigen en inclusief BTW.
Bij bestelauto’s en/of bussen voor personenvervoer geldt een toeslag van € 2,50 inclusief BTW per extra zit.

Advies: Vervang uw interieurfilter tijdig en regelmatig!
Hoe belangrijk de lucht dat we inademen is, blijkt nu meer dan ooit!
Het vervangen van het interieur/pollen filter is belangrijk om een optimale luchtkwaliteit in uw voertuig te bewerkstelligen. Naast het normale interieurfilter is er ook vaak een interieurfilter met actieve koolstof leverbaar. De kosten voor het vervangen van het filter zijn doorgaans niet hoog, maar per voertuig verschillend. Indien U vervanging wenst van het interieur/pollen filter voorzien wij U graag van een aanvullende prijsopgave. Vergeet dit niet uitdrukkelijk te vermelden bij het maken van de afspraak en om het juiste kenteken/chassisnummer op te geven bij bestelling

Overtuigd? U wenst direct een afspraak te maken? Geen probleem. Wij zijn U graag van dienst! KLIK hier >> https://karrmann.nl/contact en vul het contactformulier in.

 

Meer informatie over hoe wij bij Karrmann Autovernieuwing Rotterdam coronavrus, allergenen en andere ziektemakers in de auto elimineren? KLIK hier >> https://karrmann.nl/auto-interieur-reinigen-desinfectie/

Deel dit bericht

GERELATEERDE BERICHTEN

Meer over dit onderwerp.

 • Superhydrofoob. Zelfreinigend. Glashelder. Spijkerhard. Onderzoekers uit Finland en China hebben een zeer waterafstotende, superhydrofoob, coating ontworpen van nanostructuren die tegen een stootje kan. Druppels die op deze coating terechtkomen rollen er vanzelf vanaf en is [...]

 • Glascoating is lakbescherming op basis van nanotechnologie met minimaal 3 jaar garantie! Wat is glascoating? En wat maakt glascoating anders dan de keramische coating? Wat is nano? Om te beginnen is nano afgeleid van het Oudgriekse woord nanos, [...]

 • Keramische Coating is lakbescherming op basis van nanotechnologie met minimaal 5 jaar garantie! Wat is de keramische coating? Wat is nano? Om te beginnen is nano afgeleid van het Oudgriekse woord nanos, dat dwerg betekent. Dit geeft al [...]

BEN JE OVERTUIGD?

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem gerust contact op!