PERSONALISEREN

EEN SCHONE AUTO DRAAGT BIJ AAN EEN GELUKKIGER EN GEZONDER LEVEN.

Ontdek de mogelijkheden van KARRMANN en laat uw auto helemaal personaliseren naar eigen wens. Wij begrijpen als geen ander dat uw auto iets persoonlijks is. U bent op zoek naar iets unieks, iets exclusiefs. Ontbreekt er een detail of bent u uitgekeken op de huidige look van uw auto? Stap in de wereld van personalisatie bij KARRMANN en ontdek alle personalisatiemogelijkheden.

Remklauw spuiten

REMKLAUWEN SPUITEN

Uw remklauwen laten spuiten in een unieke kleur? De professionals van KARRMANN lakken de remklauwen van uw auto voor een sublieme afwerking, strak resultaat gegarandeerd.

VELGEN SPUITEN

Unieke velgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij KARRMANN spuiten we uw velgen in elke gewenste kleur. Op deze manier komen uw velgen er weer als nieuw uit te zien.

Velgen Spuiten
autoreclame

CHROOM WRAPPEN

De mogelijkheden bij auto wrappen zijn bijna onbeperkt. Laat uw auto in chroom wrappen voor een unieke en opvallende look.

RAMEN TINTEN

Extra privacy in uw auto? Laat uw autoramen blinderen door middel van een speciale folie. Mogelijk op alle gewenste portieren.

Ramen Tinten

WAT WIJ DOEN

Jouw auto blijvend in optimale conditie.

Kras-bumper
HERSTELLEN
airco reinigen
REINIGEN
oppoetsen
POLIJSTEN/ POETSEN
Beschermen
BESCHERMEN
Stap 1 uw gegevens

Uw auto

Persoonlijke informatie
Stap 2 gewenste werkzaamheden
Kies de diensten(Vereist)
Stap 3 foto's voor de offerte

Voor een beoordeling van de werkzaamheden aan uw auto hebben we minimaal 3 duidelijke foto’s nodig. Hoe meer foto’s, hoe nauwkeuriger de prijsopgaaf! Let op: om de werkzaamheden goed te kunnen beoordelen tijdens de offerteaanvraag is het belangrijk dat de auto droog en bij voldoende daglicht gefotografeerd wordt.

Schade? In geval van schade graag 3 duidelijke foto’s van de schade van 1. een afstand tot de auto van ca. 1,5 meter, 2. een detailfoto op een afstand van ca. 1 meter en 3. een detailfoto op een afstand van ca. 0,5 meter.

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Overzichtsfoto van de auto

Detailfoto van lak

Detailfoto interieur

Stap 4 contactgegevens

Wat is uw e-mailadres? U ontvangt uw offerte op dit e-mailadres. Uw e-mailadres kan eenmalig gebruikt worden voor informatie omtrent uw aanvraag.

Wat is uw e-mailadres? U ontvangt uw offerte op dit e-mailadres. Uw e-mailadres kan eenmalig gebruikt worden voor informatie omtrent uw aanvraag.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.