CARWRAPPEN

100% tevreden. Bekijk onze recensies.

Wilt u uw auto laten car wrappen? Bij KARRMANN werken we met materialen van hoge kwaliteit. Onze medewerkers zullen uw auto zorgvuldig wrappen geheel naar uw eigen wens! Dit kan in verschillende kleuren of met een bijzonder ontwerp. Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van car wrapping?

Vraag meer informatie aan via ons contactformulier!

DIENSTVERLENING MET 5 STERREN

Verrassend betaalbaar. Hoogwaardig dienstverlening.

20 jaar ervaring

20 jaar ervaring
Geen woorden maar daden! Aantoonbaar ervaring in de branche.

All Inclusive Service

All Inclusive Service
Geen 1/2 werk! Wij streven altijd naar de allerbeste service.

100% tevreden

100% tevreden
Geld is niet alles! U betaald altijd achteraf als u tevreden bent.

Auto is verzekerd

Uw auto is verzekerd
Geen zorgen! Uw auto is verzekerd: van afgifte tot aflevering.

24/7 Camerabewaking

24/7 Camerabewaking
Geen omkijken! Wij houden uw auto 24/7 in de gaten.

Wat is car wrapping?

Car wrappen is een techniek die gebruikt wordt om auto’s te voorzien van een compleet nieuwe look! Het betekent letterlijk het inpakken van de auto. Op deze manier kunt u dus snel de look van uw auto veranderen. Wrapfolie dat gemaakt is van speciaal vinylfolie is in verschillende kleuren en prints beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor één effen kleur, meerdere kleuren en een metallic of matte kleur. Daarnaast wordt car wrappen ook gebruikt voor bijvoorbeeld reclame-uitingen. Het mooie van car wrapping is dat de wrap altijd weer verwijderd kan worden, waardoor de auto zijn originele kleur weer terug krijgt.

Waarom Car wrapping?

Wilt u uw auto laten wrappen? Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor car wrappen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

  1. Een nieuwe look – Op de eerste plaats is het natuurlijk de perfecte manier om uw auto te voorzien van een nieuw jasje. Bevalt de huidige kleur niet? En wilt u even wat anders? Laat uw auto wrappen!
  1. Goedkoper dan overspuiten – Wanneer u een andere kleur voor uw auto wilt kunt u hem natuurlijk ook over laten spuiten. Dit brengt vaak meer kosten met zich mee.
  1. Reclame maken – Carwrapping wordt ook veelvuldig gebruikt om voertuigen van reclame-uitingen te voorzien. Denk hierbij aan het bedrijfslogo, de website of een tijdelijke actie.

Voordelen car wrappen

Carwrappen heeft verschillende voordelen. Niet alleen is het een geweldige manier om uw auto om te toveren, het dient ook nog eens als extra bescherming van de lak. Daarnaast heeft het meerdere voordelen ten opzichte van het laten overspuiten van uw auto. Ontdek onze voordelen hier:

  • Beschermt de lak van uw auto: verhoog de verkoopwaarde;
  • Laat een uniek design creëren;
  • Binnen no time een andere look;
  • Makkelijk te verwijderen en vervangen.

Wat kost een auto laten wrappen?

Het is onmogelijk om een precies antwoord te geven op deze vraag. De specifieke kosten voor het wrappen van een auto hangen namelijk helemaal af van het type auto. Iedere auto is uniek en elke car wrap wordt naar persoonlijke smaak ingevuld. Het prijskaartje voor auto laten wrappen zal dus heel erg afhankelijk zijn van de specificaties. Binnen de kosten zullen zaken meegenomen worden zoals oppervlaktevoorbereiding, de materialen en arbeidsuren.

CAR WRAPPEN BIJ KARRMANN

20 jaar ervaring. Geen woorden maar daden.

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend contact met ons op of vraag nu direct een offerte aan en ervaar uw auto als nieuw! De vakmannen van KARRMANN staat voor u klaar! Maak een afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact op bij vragen via 078 737 0373.

WAARMEE WIJ WERKEN

Onze liefde voor auto’s overstijgt elk merk.

BEN JE OVERTUIGD?

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem gerust contact op!