BESCHERMEN

EEN SCHONE AUTO DRAAGT BIJ AAN EEN GELUKKIGER EN GEZONDER LEVEN.

Laat uw auto coaten én ervaar alle voordelen. Niet alleen wordt uw auto minder snel vies door de vuilafstotende werking, maar uw auto blijft langer schoon en vuil zal minder snel hechten.

WAT IS AUTO COATING?

Wat is auto coating?

Auto coating beschermt de auto tegen krassen, vuil en andere invloeden van buitenaf. Dit gebeurt met een flinterdunne laag die over de lak van de auto wordt aangebracht. Auto coating kan de levensduur van uw lak verlengen, de glans van uw lak verbeteren en uw auto gemakkelijker schoonmaken.

Voordelen van auto coating zijn:

  • Verlenging van levensduur van de lak
  • Beschermt tegen krasjes, pekel, vuil en andere invloeden van buitenaf
  • Hierdoor kan u uw auto makkelijker schoonmaken
  • Verbetert de glans van de lak

Er zijn verschillende soorten auto coatings, zoals glascoating, keramische coating, titanium coating en Xpel lakbeschermfolie.

Als u uw auto wilt beschermen tegen krassen, vuil en andere invloeden van buitenaf, dan is auto coating een goede optie. Er zijn verschillende soorten auto coatings beschikbaar, dus u kunt de juiste soort coating kiezen voor uw auto en uw budget.

glascoating

GLASCOATING

Bij KARRMANN brengen we glascoating aan om uw auto optimaal te beschermen tegen de invloeden van buitenaf (UV, vuil, pekel etc.). Deze lakbescherming biedt minimaal 3 jaar garantie. Het verbetert de uitstraling van de lak en is slijtvast. Lees meer…

KERAMISCHE COATING

Keramische Coating is lakbescherming op basis van nanotechnologie met minimaal 5 jaar garantie. Deze coating zorgt ervoor dat de kleinste vuildeeltjes “op” het met de keramische coating behandelde oppervlakte blijven liggen, en zich niet kunnen hechten met de lak van de auto. Lees meer…

keramische coating
Titanium coating

TITANIUM COATING

Titanium coating is geen wax maar een beschermende coating voor uw auto die met een duurzame kristal laag een beschermend pantser tegen zure regen, vogelpoep, wegdekfolie, teer en schadelijke UV-stralen vormt.

XPEL LAKBESCHERMFOLIE

XPEL Lakbeschermingsfolie voor de auto is een vrijwel onzichtbare urethaanlaag die de lak van uw voertuig beschermt tegen alledaagse schade, zoals slijtage, krassen, grind, oliën en meer. Zo beschermt u uw lak tegen de elementen én bespaart u kosten.

XPEL
WAT WIJ DOEN

Géén “standaard”, maar een geheel eigen & unieke auto.

Ferrari-motor
OPTIMALISEREN
Transformeren
TRANSFORMEREN
personaliseren
PERSONALISEREN
Transporteren
TRANSPORTEREN
Stap 1 uw gegevens

Uw auto

Persoonlijke informatie
Stap 2 gewenste werkzaamheden
Kies de diensten(Vereist)
Stap 3 foto's voor de offerte

Voor een beoordeling van de werkzaamheden aan uw auto hebben we minimaal 3 duidelijke foto’s nodig. Hoe meer foto’s, hoe nauwkeuriger de prijsopgaaf! Let op: om de werkzaamheden goed te kunnen beoordelen tijdens de offerteaanvraag is het belangrijk dat de auto droog en bij voldoende daglicht gefotografeerd wordt.

Schade? In geval van schade graag 3 duidelijke foto’s van de schade van 1. een afstand tot de auto van ca. 1,5 meter, 2. een detailfoto op een afstand van ca. 1 meter en 3. een detailfoto op een afstand van ca. 0,5 meter.

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Overzichtsfoto van de auto

Detailfoto van lak

Detailfoto interieur

Stap 4 contactgegevens

Wat is uw e-mailadres? U ontvangt uw offerte op dit e-mailadres. Uw e-mailadres kan eenmalig gebruikt worden voor informatie omtrent uw aanvraag.

Wat is uw e-mailadres? U ontvangt uw offerte op dit e-mailadres. Uw e-mailadres kan eenmalig gebruikt worden voor informatie omtrent uw aanvraag.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.