Auto wassen Dordrecht

100% tevreden. Bekijk onze recensies.

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw auto te laten wassen in Dordrecht? Dan bent u bij KARRMANN aan het juiste adres! Wij hechten veel waarde aan het verzorgen van uw auto. Een schone auto maakt iedereen nu eenmaal een stuk gelukkiger! Bij KARRMANN kunt u terecht voor onze Autoverzorging Service, waarin wij uw auto binnen 1 werkdag professioneel wassen, reinigen, stofzuigen en de lak voorzien van een beschermlaag.

Plan direct een afspraak in via ons contactformulier!

DIENSTVERLENING MET 5 STERREN

Verrassend betaalbaar. Hoogwaardig dienstverlening.

20 jaar ervaring

20 jaar ervaring
Geen woorden maar daden! Aantoonbaar ervaring in de branche.

All Inclusive Service

All Inclusive Service
Geen 1/2 werk! Wij streven altijd naar de allerbeste service.

100% tevreden

100% tevreden
Geld is niet alles! U betaald altijd achteraf als u tevreden bent.

Auto is verzekerd

Uw auto is verzekerd
Geen zorgen! Uw auto is verzekerd: van afgifte tot aflevering.

24/7 Camerabewaking

24/7 Camerabewaking
Geen omkijken! Wij houden uw auto 24/7 in de gaten.

WAT ER OVER ONS WORDT GEZEGD

100% tevreden. Bekijk onze recensies.

Een andere garage heeft onze seat Ibiza 2016 verpest met polijsten. Onderzoek gedaan via internet en terechtgekomen op de website van Karrmann Autoverzorging. Na een uitgebreid telefoongesprek waarbij al mijn vragen en zorgen zijn besproken hebben we een afspraak gemaakt.
Gisteren de auto gebracht om te fixen. Tijdens het gesprek hebben we besloten de auto te voorzien van een glascoating. Ik heb leenauto in gebruik kunnen nemen. Mega klantvriendelijk. ,Het EINDRESULTAAT IS WAANZINNIG. Wat een plaatje!! Boven verwachting mooi. Ik raad dit bedrijf absoluut aan!!

Rowan Pullen

Ik ben vriendelijk en goed geholpen! Goed en eerlijk geïnformeerd over de soorten behandelingen, prijzen, voor en nadelen en het te verwachten resultaat per soort behandeling. Er wordt meegedacht over vervangend vervoer of evt. een rit naar huis. Er wordt de tijd voor je genomen. Mijn auto ziet er weer mooi en verzorgd uit!

Marieke Deelen

Een betrokken, enthousiaste bevlogen eigenaar die precies mijn wensen en behoeften kon inschatten. Is niet te beroerd om buiten zijn openingstijden aanwezig te zijn, zo kwam hij al voor 0700 in de morgen om mijn auto in ontvangst te nemen. Het gehele proces van de glascoating is van A tot Z uitgebreid besproken en alle afspraken zijn stipt nagekomen. Kortom een betrouwbaar bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat!

Johannes L.A. Boutkan

De keuze voor
kwaliteit is het recept
voor geluk in het leven!

Auto wassen Dordrecht | KARRMANN staat voor u klaar!

Bent u ook geen fan vanzelf uw auto wassen? Kom dan naar onze prachtige locatie in Dordrecht waar wij met plezier én passie uw vieze auto weer helemaal schoon maken, zowel van binnen als van buiten! Als ware kunstenaars wijden wij iedere dag met dezelfde passie, aandacht en toewijding aan iedere stap in het proces van autoverzorging en autostyling. Dit doen we voor een vast bedrag per auto. Onze tarieven worden niet alleen gebaseerd op de grootte van uw auto, maar ook op de staat van vervuiling van uw auto voorafgaande aan de behandeling. Informeer hier naar de mogelijkheden voor uw auto wassen Dordrecht.

Over KARRMANN

Bij KARRMANN bieden we verschillende diensten aan om uw auto op en top te laten shinen. Met al meer dan 20 jaar ervaring zorgen wij voor meesterlijk vakmanschap in autoverzorging. Zo kunt u bij ons terecht voor het verzorgen van uw interieur en exterieur. Wij streven naar het leveren van de allerbeste service en bieden daarom een 100% tevredenheidsservice. U betaalt altijd achteraf. Laat uw auto wassen bij KARRMANN in Dordrecht.

MAAK ALVAST EEN AFSPRAAK!

20 jaar ervaring. Geen woorden maar daden.

Uw auto wassen in Dordrecht? KARRMANN staat voor u klaar! Maak een afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact op bij vragen via 078 737 0373. Ook kunt u bij ons uw auto helemaal naar eigen smaak laten maken. Bekijk onze stylingsdiensten hier.

WAARMEE WIJ WERKEN

Onze liefde voor auto’s overstijgt elk merk.

BEN JE OVERTUIGD?

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem gerust contact op!