Autopoetsbedrijf Dordrecht

100% tevreden. Bekijk onze recensies.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autopoetsbedrijf in Dordrecht? KARRMANN staat voor u klaar! Bij ons kunt u terecht voor autoverzorging waarbij we uw auto helemaal van binnen én buiten reinigen. Zo rijdt u binnen de kortste keren weer in een prachtige schone en frisse wagen. Tijdens onze Autoverzorging Service zorgen wij ervoor dat uw wagen binnen 1 werkdag helemaal schoon gemaakt wordt, inclusief de lak voorzien van een beschermlaag.

Wilt u graag een afspraak maken om uw auto te laten poetsen? Plan uw afspraak in.

DIENSTVERLENING MET 5 STERREN

Verrassend betaalbaar. Hoogwaardig dienstverlening.

20 jaar ervaring

20 jaar ervaring
Geen woorden maar daden! Aantoonbaar ervaring in de branche.

All Inclusive Service

All Inclusive Service
Geen 1/2 werk! Wij streven altijd naar de allerbeste service.

100% tevreden

100% tevreden
Geld is niet alles! U betaald altijd achteraf als u tevreden bent.

Auto is verzekerd

Uw auto is verzekerd
Geen zorgen! Uw auto is verzekerd: van afgifte tot aflevering.

24/7 Camerabewaking

24/7 Camerabewaking
Geen omkijken! Wij houden uw auto 24/7 in de gaten.

WAT ER OVER ONS WORDT GEZEGD

100% tevreden. Bekijk onze recensies.

Een andere garage heeft onze seat Ibiza 2016 verpest met polijsten. Onderzoek gedaan via internet en terechtgekomen op de website van Karrmann Autoverzorging. Na een uitgebreid telefoongesprek waarbij al mijn vragen en zorgen zijn besproken hebben we een afspraak gemaakt.
Gisteren de auto gebracht om te fixen. Tijdens het gesprek hebben we besloten de auto te voorzien van een glascoating. Ik heb leenauto in gebruik kunnen nemen. Mega klantvriendelijk. ,Het EINDRESULTAAT IS WAANZINNIG. Wat een plaatje!! Boven verwachting mooi. Ik raad dit bedrijf absoluut aan!!

Rowan Pullen

Ik ben vriendelijk en goed geholpen! Goed en eerlijk geïnformeerd over de soorten behandelingen, prijzen, voor en nadelen en het te verwachten resultaat per soort behandeling. Er wordt meegedacht over vervangend vervoer of evt. een rit naar huis. Er wordt de tijd voor je genomen. Mijn auto ziet er weer mooi en verzorgd uit!

Marieke Deelen

Een betrokken, enthousiaste bevlogen eigenaar die precies mijn wensen en behoeften kon inschatten. Is niet te beroerd om buiten zijn openingstijden aanwezig te zijn, zo kwam hij al voor 0700 in de morgen om mijn auto in ontvangst te nemen. Het gehele proces van de glascoating is van A tot Z uitgebreid besproken en alle afspraken zijn stipt nagekomen. Kortom een betrouwbaar bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat!

Johannes L.A. Boutkan

De keuze voor
kwaliteit is het recept
voor geluk in het leven!

Autopoetsbedrijf Dordrecht | KARRMANN staat voor u klaar!

Bij ons autopoetsbedrijf in Dordrecht kunt u terecht voor de verzorging van uw auto. Dit kan zowel voor het interieur als exterieur. Bij KARRMANN wassen we uw auto handmatig en zorgen we uiteraard dat dit krasvrij gebeurt. Ook kunnen we uw auto halen & brengen. Wij halen dan uw auto op de afgesproken tijd en locatie op en brengen deze weer volledig gereinigd en gepoetst terug! Laat uw auto interieur reinigen in Dordrecht.

Over KARRMANN

Bij KARRMANN hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring in autoverzorging. Dankzij ons meesterlijk vakmanschap kunnen we uw auto blijvend in topconditie houden. U bent altijd van harte welkom om uw auto te laten poetsen. Om er zeker van te zijn dat wij plek hebben, raden wij u aan om voorafgaand aan uw bezoek een afspraak te maken. Ons autopoetsbedrijf is te vinden aan de Madame Curiestraat 24. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor styling van uw auto? Bekijk hier meer over onze stylingsdiensten.

ONZE KWALITEIT IN BEELD

20 jaar ervaring. Geen woorden maar daden.

Wilt u graag terecht bij ons autopoetsbedrijf in Dordrecht? Dan bent u uiteraard van harte welkom. Mocht u nog vragen hebben over onze dienstverlening of een kostenindicatie ontvangen neem dan contact met ons op via het contact formulier of maak een afspraak!

WAARMEE WIJ WERKEN

Onze liefde voor auto’s overstijgt elk merk.

BEN JE OVERTUIGD?

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem gerust contact op!