Lakschade laten herstellen

100% tevreden. Bekijk onze recensies.

Wilt u graag lakschade laten herstellen? Bij KARRMANN verzorgen we kleine reparaties waardoor uw auto er weer als nieuw uit ziet. Steenslag, kleine krasjes en andere lakschade. Iedereen heeft er wel eens mee te maken. In onze werkplaats gaan we voor u aan de slag! Binnen 1 werkdag kunnen we uw auto professioneel wassen, reinigen, stofzuigen en de lak voorzien van een beschermlaag.

Wilt u graag lakschade laten herstellen? Maak een afspraak via ons contactformulier.

DIENSTVERLENING MET 5 STERREN

Verrassend betaalbaar. Hoogwaardig dienstverlening.

20 jaar ervaring

20 jaar ervaring
Geen woorden maar daden! Aantoonbaar ervaring in de branche.

All Inclusive Service

All Inclusive Service
Geen 1/2 werk! Wij streven altijd naar de allerbeste service.

100% tevreden

100% tevreden
Geld is niet alles! U betaald altijd achteraf als u tevreden bent.

Auto is verzekerd

Uw auto is verzekerd
Geen zorgen! Uw auto is verzekerd: van afgifte tot aflevering.

24/7 Camerabewaking

24/7 Camerabewaking
Geen omkijken! Wij houden uw auto 24/7 in de gaten.

WAT ER OVER ONS WORDT GEZEGD

100% tevreden. Bekijk onze recensies.

Een andere garage heeft onze seat Ibiza 2016 verpest met polijsten. Onderzoek gedaan via internet en terechtgekomen op de website van Karrmann Autoverzorging. Na een uitgebreid telefoongesprek waarbij al mijn vragen en zorgen zijn besproken hebben we een afspraak gemaakt.
Gisteren de auto gebracht om te fixen. Tijdens het gesprek hebben we besloten de auto te voorzien van een glascoating. Ik heb leenauto in gebruik kunnen nemen. Mega klantvriendelijk. ,Het EINDRESULTAAT IS WAANZINNIG. Wat een plaatje!! Boven verwachting mooi. Ik raad dit bedrijf absoluut aan!!

Rowan Pullen

Ik ben vriendelijk en goed geholpen! Goed en eerlijk geïnformeerd over de soorten behandelingen, prijzen, voor en nadelen en het te verwachten resultaat per soort behandeling. Er wordt meegedacht over vervangend vervoer of evt. een rit naar huis. Er wordt de tijd voor je genomen. Mijn auto ziet er weer mooi en verzorgd uit!

Marieke Deelen

Een betrokken, enthousiaste bevlogen eigenaar die precies mijn wensen en behoeften kon inschatten. Is niet te beroerd om buiten zijn openingstijden aanwezig te zijn, zo kwam hij al voor 0700 in de morgen om mijn auto in ontvangst te nemen. Het gehele proces van de glascoating is van A tot Z uitgebreid besproken en alle afspraken zijn stipt nagekomen. Kortom een betrouwbaar bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat!

Johannes L.A. Boutkan

De keuze voor
kwaliteit is het recept
voor geluk in het leven!

Lakschade laten herstellen | KARRMANN staat voor u klaar!

Niets is zo vervelend als schade aan de lak van uw auto. Gelukkig kunnen we u bij KARRMANN verder helpen. Naast het behandelen van lakschade aan uw auto zorgen we ook voor het poetsen en polijsten van uw auto. Ook bij het polijsten van uw auto kunnen we lakschade herstellen. Door de bovenste laklaag van de auto met polijsten te herstellen, kunnen we lakschade als sneeuw voor de zon doen verdwijnen. Auto lakschade herstellen doet u natuurlijk bij Karrmann. Benieuwd naar een prijsopgaaf? Vraag deze aan via ons contactformulier.

Wat zijn de voordelen van lakschade laten herstellen?

Het herstellen van de lakschade op uw auto is natuurlijk super fijn. Bekijk hieronder de voordelen:

  • Door de lakschade te laten herstellen ziet uw auto er weer volledig als nieuw uit.
  • Uw auto is voor een langere tijd beschermd tegen verdere natuurlijke lakschade
  • De waarde van uw auto vermeerdert;
  • Uw auto oogt weer representatief.

Met al meer dan 20 jaar ervaring leveren wij meesterlijk vakmanschap. Ervaar het zelf en maak een afspraak via de website.

MAAK EEN AFSPRAAK!

20 jaar ervaring. Geen woorden maar daden.

Uw lakschade laten herstellen door KARRMANN? Maak nu een afspraak via het contactformulier! Heeft u nog andere vragen over onze dienstverlening, werkzaamheden of wilt u graag een kostenindicatie ontvangen? Bel ons op 078-7370373 of vul het formulier in op de website.

WAARMEE WIJ WERKEN

Onze liefde voor auto’s overstijgt elk merk.

BEN JE OVERTUIGD?

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem gerust contact op!