213 woorden0,8 min leestijd

Voorkom hoge naheffing leasemaatschappij

Aan het einde van uw autoleasetermijn moet u uw leaseauto inleveren bij de autoleasemaatschapij volgens het lease-innameprotocol. Elk leasemaatschappij hanteert hierbij de eigen spelregels. Daarbij zijn leasemaatschappijen vaak niet mild in het beoordelen van de schades, omdat ook aan schades wordt verdiend.

De inname van de leaseauto gebeurt bij de meeste leasemaatschappijen door externe inspecteurs. De inspecteur zal de leaseauto controleren op schades die tijdens uw leaseperiode zijn veroorzaakt in een speciaal daarvoor ingerichte innamehal met heel veel licht.

Ook is het zo dat iedere deuk of kras op verschillende delen van de leaseauto als aparte schade wordt gezien en dat per geval uw eigen risico van ca. € 150,- in rekening wordt gebracht. Dat kan dus aardig oplopen.

Wees dat scenario voor en laat, enkele dagen/weken voor inlevering, de auto schadevrij maken door ons. U bent dan gegarandeerd goedkoper uit omdat de naheffing van de leasemaatschappij beduidend lager zal uitvallen.
Wij kunnen u op alle punten helpen. U krijgt bij deze dienst van ons 100% garantie dat u niet te maken krijgt met een nacalculatie/naheffing, mits u ons advies opvolgt. Mocht het wel het geval zijn, dan betalen wij deze nacalculatie/naheffing!
Meer weten over de einde lease inspectie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een kostenbesparende offerte.

Deel dit bericht

GERELATEERDE BERICHTEN

Meer over dit onderwerp.

  • Superhydrofoob. Zelfreinigend. Glashelder. Spijkerhard. Onderzoekers uit Finland en China hebben een zeer waterafstotende, superhydrofoob, coating ontworpen van nanostructuren die tegen een stootje kan. Druppels die op deze coating terechtkomen rollen er vanzelf vanaf en is [...]

  • Glascoating is lakbescherming op basis van nanotechnologie met minimaal 3 jaar garantie! Wat is glascoating? En wat maakt glascoating anders dan de keramische coating? Wat is nano? Om te beginnen is nano afgeleid van het Oudgriekse woord nanos, [...]

  • Keramische Coating is lakbescherming op basis van nanotechnologie met minimaal 5 jaar garantie! Wat is de keramische coating? Wat is nano? Om te beginnen is nano afgeleid van het Oudgriekse woord nanos, dat dwerg betekent. Dit geeft al [...]

BEN JE OVERTUIGD?

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem gerust contact op!