1050 woorden4 min leestijd

Topstaat. Hoe houd ik mijn auto mooi?

Een vraag dat wij heel vaak te horen krijgen is: hoe houd ik mijn auto mooi en in topstaat?

Uw auto is gemaakt voor intensief gebruik en mag vies worden. Of het nou op de weg is, bij de bouwmarkt of de sportvereniging. Maar U bent ook trots en zuinig op uw auto. Helaas heeft u uw passagiers niet altijd onder controle. Moddervoeten, druipende ijsjes, chipskruimels of vieze sportspullen. Een gruwel voor iedere autorijder.

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen uw auto zelf te verzorgen. Echter is het aspect tijd, ons kostbaarste bezit, hierbij vaak een probleem. Oplossing? Karrmann Autoverzorging.

INVESTERING

Inmiddels weten we allemaal dat een auto op het huis na de duurste investering is van de gemidddelde Nederlandse huishouden. Is het dan niet vreemd dat u alles doet om uw huis in optima forma te houden maar bijna niets doet aan de optische staat van uw auto?

Zonlicht, zure regen, wasstraatkrassen, maar ook teer, boomhars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf zorgen ervoor dat autolakken dof worden of verkleuren en hun oorspronkelijke glans verliezen. Ook het kleine beetje bescherming dat ooit op de lak van de auto zat is al lang niet meer. Gevolg: een totaal onbeschermd oppervlak. Lakonderhoud is dus helemaal geen overbodige luxe. Integendeel autoverzorging is absoluut noodzakelijk ter bescherming van de investering en gezondheid.

PENNY WISE, POUND FOOLISH

Veel autobezitters kiezen er voor om in het kader van “verkeerde” zuinigheid kosten te besparen en zijn van mening dat een periodiek bezoek aan de autowasstraat voldoende is ter bescherming van de investering. Niets is minder waar. Autoverzorging is een professie dat gepaard gaat met heel veel investering. Investering in kennis, product en ervaring. Kennis en ervaring met de techniek en materie. Product omdat goed materieel niet goedkoop maar in ons optiek ook het halve werk is. Helaas constateren we steeds vaker dat tegenwoordig ook cowboys op het internet pretenderen alle kennis, product en ervaring in huis hebben om tegen een absurd lage prijs uw auto in topstaat te brengen. Vaak ook nog bij de klant op locatie. Allemaal onder het mom van top service…? Het grappige is dat zij het zelf ook nog eens echt beginnen te geloven. Er zijn zoveel dubieuze gevallen dat het ons nog steeds bevreemd dat het programma “Opgelicht” hier geen uitzending aan heeft gewijd. Waarom hebben deze zogenaamde professionals geen vaste locatie? Waarom zou je in regen en wind je vakmanschap willen laten zien? Waar kunnen klanten terecht bij klachten? Waar kunnen klanten terecht bij een garantieclaim, als die er al is? Ongeluk zit in een klein hoekje. Is er een verzekering bij schade? Vergewis u ervan, dat u antwoord krijgt op bovenstaande vragen, ongeacht bij wie u uw auto, uw kostbare bezit, wil laten behandelen!

PROFESSIE

Bij KARRMANN Autoverzorging hebben wij gekozen voor niets van het hierboven omschreven “louche” aanpak. Een professioneel ingericht bedrijfsruimte voorzien van alle gemakken om niet alleen de auto maar ook de eigenaar in de watten te leggen. Goed opgeleide vakmensen met één passie: een glimmende bolide. Luxe? Nee, maar gewoon omdat het hoort. 

 

HOOGGLANS EXTERIEUR

Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt met hoge en lage druk. De auto wordt zo van alle vuile en vetten ontdaan en de lak gereedgemaakt voor verdere behandeling. Met een Claybar wordt vervolgens al het vastzittende vervuiling zoals boomhars losgeweekt. Handmatige of machinaal polijsten, vaak in meerdere stappen, zorgt er vervolgens voor dat de doffe laklaag, plaatselijke verkleuringen en lichte krasjes verdwijnen.

Oók het motorcompartiment Geen plek in de auto waar vet en smeer zo veel aanwezig zijn, als in het motorcompartiment. De specialist van KARRMANN reinigt niet alleen het plaatwerk, maar maakt op uw verzoek ook de kunststofdelen van de motor weer als nieuw en in topstaat.

Finishing touch Het aanbrengen van een waslaag vormt de finishing touch. En ook velgen en banden worden gepoetst. Het resultaat: uw auto is voor lange tijd écht weer als nieuw!

Het beste van het beste Nieuwe, maar ook grondig gepoetste lakken kunnen door ons ‘verzegeld’ worden. Daarbij brengen we een gladde en transparante, het beste van het beste beschermlaag aan: Keramische Coating. Deze zorgt ervoor dat de auto langdurig zijn glans en kleur behoudt, zonder dat u zelfs ooit meer uw auto hoeft te poetsen. Zelfs uitwerpselen van vogels krijgen geen kans zich snel in te bijten in deze ongekend duurzame coating.

Glans en bescherming gegarandeerd Afhankelijk van het product dat wij gebruiken, krijgt u een wasvoorschrift mee. Volgt u dat op, dan blijft de beschermlaag –ook bij regelmatig wassen- zijn werk doen en blijft uw auto in topstaat.

VLEKKELOOS INTERIEUR

Ook het interieur van een auto heeft te lijden van gebruik. Úw geluk: vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag , geuren…, wij weten er raad mee. De binnenzijde en ook de bagageruimte maken we als nieuw.

Bekleding De behandeling van bekleding begint met het verwijderen van alle stof. Afhankelijk van de diepte van vlekken vindt een stoom- en foambehandeling plaats. Dat zorgt voor schone, fris-ogende stoelen, banken, matten, deur- en hemelbekleding. Het geheel wordt vervolgens ingespoten met een vuil- en waterafstotend middel wat zorgt voor een langdurig vlekkeloos interieur.

Overige onderdelen Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op die manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Vuil verdwijnt, kleur komt terug en kleine krasjes en beschadigingen worden minder zichtbaar.

Geurbehandeling Sommige onaangename luchtjes (huisdieren, rook e.d.)kunnen hardnekkig zijn. Onze specialisten gaan ze te lijf met ionisatieapparatuur. Die zorgt voor een blijvend schone atmosfeer in de auto. We kunnen desgewenst ook een frisse geur aanbrengen die uw auto geruime tijd heerlijk doet ruiken.

EXLUSIVITEIT IS VANZELFSPREKENDHEID

Autoverzorging is een professie en dat mag gezien worden. Professie waarin kwaliteit voorop staat met een duurzaam resultaat. Garantie en service is géén exclusiviteit bij Karrmann maar een vanzelfsprekendheid. Niks geen “de 5 -10 beloftes van Karrmann”. Wij beloven u 1 ding: wij doen ons uiterste best om u tevreden te stellen. Niet tevreden? Doen we het nog een keer! Uw auto in topstaat.

Neem contact met ons op via WhatsApp 06-23 019 193 met foto’s van uw auto of stuur een mail naar: info@karrmann.nl

Voor meer informatie kunt u ook kijken op ons website www.karrmann.nl.

 

 

 

 

Deel dit bericht

GERELATEERDE BERICHTEN

Meer over dit onderwerp.

  • Superhydrofoob. Zelfreinigend. Glashelder. Spijkerhard. Onderzoekers uit Finland en China hebben een zeer waterafstotende, superhydrofoob, coating ontworpen van nanostructuren die tegen een stootje kan. Druppels die op deze coating terechtkomen rollen er vanzelf vanaf en is [...]

  • AUTO DESINFECTEREN! BESCHERM UZELF, UW DIERBAREN EN  UW MEDE- PASSAGIERS TEGEN BESMETTING MET VIRUSSEN EN BACTERIEN! Auto desinfecteren is meer dan ooit een super belangrijk aandachtspunt geworden voor autorijders. Wist U dat de belangrijkste bron [...]

  • Glascoating is lakbescherming op basis van nanotechnologie met minimaal 3 jaar garantie! Wat is glascoating? En wat maakt glascoating anders dan de keramische coating? Wat is nano? Om te beginnen is nano afgeleid van het Oudgriekse woord nanos, [...]

BEN JE OVERTUIGD?

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem gerust contact op!