504 woorden1,9 min leestijd

Autopoetsen bij Karrmann Autoverzorging? Een beleving. Elke keer weer!

Wat vroeger bekend stond als het autopoetsen, is vandaag de dag veel meer dan alléén autopoetsen.
Wij van Karrmann Autoverzorging zijn inmiddels 20 jaar actief in de wereld van autoverzorging. De autopoetser van weleer heeft plaats gemaakt voor de moderne allround autoverzorger. De moderne allround autoverzorger is een door FOCWA opgeleid expert op het gebied van het professioneel wassen, herstellen, reinigen en beschermen van uw voertuig en absoluut in staat om waarde toe te voegen aan uw waardevolle bezit.

Het amateurisme van weleer is niet meer
Bij Karrmann Autoverzorging niks geen hobbyisten of zaterdaghulpjes. Enkel en alléén fulltime professionals werken bij ons aan uw voertuig. Professionals die hun expertise opdoen door dag in dag uit met auto’s bezig te zijn, in een volledig en modern ingericht werkplaats. Inmiddels staat de teller dan ook op ruim 100.000 auto’s behandelde voertuigen van de meest uiteenlopende merken. Een professional zonder een volledig ingerichte werkplaats is een “vakman” zonder gereedschap!

Herstellen maar ook beschermen
Alles wat mooi is, is kwetsbaar en wordt blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Een ongelukje zit in een klein hoekje. Dag in dag uit bezig met het niet alléén in topstaat houden maar ook in nieuwstaat brengen van voertuigen. Gebruikmakend van moderne en innovatieve hersteltechnieken en beschermingsproducten, doen wij aan autoverzorging vanuit onze passie & professie. Herstellen middels het alternatieve SMART Repair en beschermen met de best beschermende coating in de industrie: de Keramische coating.

Wij doen wat wij beloven
Het is voor klanten vaak lastig om de kwaliteit van het autopoetsen te beoordelen, zij weten namelijk niet wat er verwacht mag worden en dat er veel meer uit autopoetsen kan worden gehaald dan alléén maar een kortstondig glimmende bolide. Bovendien laat een goede poetsbeurt zijn waarde voornamelijk op lange termijn zien!! U kunt daarom, indien u dit wenst, het gehele proces van herstellen, reinigen en beschermen van uw voertuig met eigen ogen aanschouwen bij Karrmann Autoverzorging. Vanuit onze moderne en frisse wachtruimte, aan de Mijlweg 63 te Dordrecht, uitgerust met TV en WiFi heeft u vrij uitzicht op onze werkplaats. Wij doen wat wij beloven en dit kunt u met eigen ogen aanschouwen. Niet tevreden is bij ons géén optie!

Maatwerk en gemak binnen handbereik
In tegenstelling tot de dure en kostbare standaard wasprogramma’s van autowasstraten, werken wij met een vooraf gezamenlijk opgestelde behandelplan en bieden zodoende elk klant, ongeacht het budget, uitsluitend maatwerk voor de auto. Maatwerk voor een eerlijke, transparante en heldere prijs. En juist dit maakt onze dienstverlening verrassend betaalbaar. U bepaald immers zelf wat u betaald! Daarnaast bieden wij u de luxe van een kosteloos haal- en brengservice of vervangende vervoer in een van onze hippe Mini’s.

Stap daarom binnen in de wereld van Karrmann Autoverzorging waarin alle schoonheidsgeheimen van en voor uw auto niet alleen worden onthuld maar ook met u gedeeld en uw auto de uitstraling krijgt van de eerste dag.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op en wij helpen ook u aan een nieuwe auto:  https://karrmann.nl/contact/

Deel dit bericht

GERELATEERDE BERICHTEN

Meer over dit onderwerp.

  • Superhydrofoob. Zelfreinigend. Glashelder. Spijkerhard. Onderzoekers uit Finland en China hebben een zeer waterafstotende, superhydrofoob, coating ontworpen van nanostructuren die tegen een stootje kan. Druppels die op deze coating terechtkomen rollen er vanzelf vanaf en is [...]

  • AUTO DESINFECTEREN! BESCHERM UZELF, UW DIERBAREN EN  UW MEDE- PASSAGIERS TEGEN BESMETTING MET VIRUSSEN EN BACTERIEN! Auto desinfecteren is meer dan ooit een super belangrijk aandachtspunt geworden voor autorijders. Wist U dat de belangrijkste bron [...]

  • Glascoating is lakbescherming op basis van nanotechnologie met minimaal 3 jaar garantie! Wat is glascoating? En wat maakt glascoating anders dan de keramische coating? Wat is nano? Om te beginnen is nano afgeleid van het Oudgriekse woord nanos, [...]

BEN JE OVERTUIGD?

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem gerust contact op!