TRANSFORMEREN

EEN SCHONE AUTO DRAAGT BIJ AAN EEN GELUKKIGER EN GEZONDER LEVEN.

Ook voor het optimaliseren van uw auto kunt u bij ons terecht.

Carwrappen

CARWRAPPEN

Geef uw auto een compleet nieuwe look! Laat uw auto wrappen in een kleur of print naar keuze. Onze medewerkers zullen uw auto zorgvuldig wrappen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Laat uw auto transformeren. Meer weten over car wrapping bij KARRMANN? Lees meer…

SPOILERS

Laat uw auto pimpen met een te gekke achter-, dak- en/of frontspoiler! Het valt niet te ontkennen dat een goed geplaatste spoiler of vleugel uw auto er aanzienlijk sneller uit laat zien.

Spoiler
autoreclame

AUTORECLAME

Altijd zichtbaar op de weg? Kies voor autoreclame! Bij KARRMANN helpen we u graag verder en vertalen uw verhaal met kleuren, woorden en beelden! 1 ding is zeker: met autoreclame is attentie gegarandeerd. Meer weten over autoreclame bij KARRMANN? Lees meer…

SPORTUITLAATSYSTEMEN

Het geluid van een auto is voor veel liefhebbers allesbepalend. Een sportuitlaatsysteem kan zorgen voor meer beleving en meer vermogen.

Uitlaatsystemen

WAT WIJ DOEN

Jouw auto blijvend in optimale conditie.

Kras-bumper
HERSTELLEN
airco reinigen
REINIGEN
oppoetsen
POLIJSTEN/ POETSEN
Beschermen
BESCHERMEN
Stap 1 uw gegevens

Uw auto

Persoonlijke informatie
Stap 2 gewenste werkzaamheden
Kies de diensten(Vereist)
Stap 3 foto's voor de offerte

Voor een beoordeling van de werkzaamheden aan uw auto hebben we minimaal 3 duidelijke foto’s nodig. Hoe meer foto’s, hoe nauwkeuriger de prijsopgaaf! Let op: om de werkzaamheden goed te kunnen beoordelen tijdens de offerteaanvraag is het belangrijk dat de auto droog en bij voldoende daglicht gefotografeerd wordt.

Schade? In geval van schade graag 3 duidelijke foto’s van de schade van 1. een afstand tot de auto van ca. 1,5 meter, 2. een detailfoto op een afstand van ca. 1 meter en 3. een detailfoto op een afstand van ca. 0,5 meter.

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Overzichtsfoto van de auto

Detailfoto van lak

Detailfoto interieur

Stap 4 contactgegevens

Wat is uw e-mailadres? U ontvangt uw offerte op dit e-mailadres. Uw e-mailadres kan eenmalig gebruikt worden voor informatie omtrent uw aanvraag.

Wat is uw e-mailadres? U ontvangt uw offerte op dit e-mailadres. Uw e-mailadres kan eenmalig gebruikt worden voor informatie omtrent uw aanvraag.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.