HERSTELLEN

EEN SCHONE AUTO DRAAGT BIJ AAN EEN GELUKKIGER EN GEZONDER LEVEN.

Heeft u kleine schade aan uw auto? De vakmannen bij KARRMANN verhelpen dit zonder problemen.

Kras-bumper

LAKSCHADE

Helaas is lakschade een van de dingen waar iedere automobilist te maken krijgt. Gelukkig kunnen wij dit voor u verhelpen! Afhankelijk van de grootte van de schade kunnen wij dit doen door middel van polijsten of spotrepair. Wilt u meer weten over lakschade herstel? Lees meer…

VELGENSCHADE

Schade aan uw velgen? Wij kunnen ervoor zorgen dat uw velgen er weer uitzien als nieuw. Niet alleen kunnen wij kromme velgen en stoeprandschade verhelpen, ook kunnen wij uw velgen volledig renoveren en ze bijvoorbeeld in een door u gewenste kleur overspuiten. Meer weten? Neem contact met ons op.

DEUKEN

Heeft u een klein parkeerdeukje waarbij de lak niet beschadigd is? Met speciaal gereedschap en een UV-lamp kunnen wij deukjes nauwkeurig weggewerken, zonder dat hierbij de lak aangetast wordt. Meer weten? Neem contact met ons op.

BUMPERSCHADE

Bumperschade is een van de meest voorkomende autoschades. Even een moment van onoplettendheid en het is gebeurd. Steeslag, een paaltje of langs een muurtje schaven. Door het opvangen van deze schade kan je bumper scheuren of flinke deuken of krassen krijgen. Wanneer uw auto bumperschade heeft, is het belangrijk om dit snel en professioneel te laten herstellen. Wij van Karrmann kunnen uw bumperschade herstellen. De kosten voor een bumperreparatie is afhankelijk van de grootte, de (eventuele) lakschade en het materiaal van de bumper. Meer weten? Neem contact met ons op.

Bumperschade
WAT WIJ DOEN

Géén “standaard”, maar een geheel eigen & unieke auto.

Ferrari-motor
OPTIMALISEREN
Transformeren
TRANSFORMEREN
personaliseren
PERSONALISEREN
Transporteren
TRANSPORTEREN
Stap 1 uw gegevens

Uw auto

Persoonlijke informatie
Stap 2 gewenste werkzaamheden
Kies de diensten(Vereist)
Stap 3 foto's voor de offerte

Voor een beoordeling van de werkzaamheden aan uw auto hebben we minimaal 3 duidelijke foto’s nodig. Hoe meer foto’s, hoe nauwkeuriger de prijsopgaaf! Let op: om de werkzaamheden goed te kunnen beoordelen tijdens de offerteaanvraag is het belangrijk dat de auto droog en bij voldoende daglicht gefotografeerd wordt.

Schade? In geval van schade graag 3 duidelijke foto’s van de schade van 1. een afstand tot de auto van ca. 1,5 meter, 2. een detailfoto op een afstand van ca. 1 meter en 3. een detailfoto op een afstand van ca. 0,5 meter.

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Overzichtsfoto van de auto

Detailfoto van lak

Detailfoto interieur

Stap 4 contactgegevens

Wat is uw e-mailadres? U ontvangt uw offerte op dit e-mailadres. Uw e-mailadres kan eenmalig gebruikt worden voor informatie omtrent uw aanvraag.

Wat is uw e-mailadres? U ontvangt uw offerte op dit e-mailadres. Uw e-mailadres kan eenmalig gebruikt worden voor informatie omtrent uw aanvraag.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.