1040 woorden4 min leestijd

Goedkoop autopoetsen? Vraag eerder om referenties!

Goedkoop is niet altijd goed. Het resultaat van een kwalitatieve goede reinigingsbeurt/poetsbeurt is pas zichtbaar op lange termijn.

Bij Karrmann Autoverzorging hebben wij dagelijks te maken met prijsaanvragen van prijsshoppers op zoek naar de beste, en vaak voor henzelf, de goedkoopste deal. Uit deze aanvragen blijkt dat wij niet altijd (lees: heel vaak niet) de goedkoopste zijn. Goedkoop autopoetsen is moeilijk. Wij zijn daarom al een tijd geleden gestopt met pogingen om de goedkoopste te zijn. Het probleem is met goedkoop autopoetsen is namelijk dat er uiteindelijk maar 1 de goedkoopste kan zijn. Wat wij wel hebben gedaan is geïnvesteerd in onze dienstverlening en onze klanten met als doel om eerder waardevol te zijn als goedkoop. Wij garanderen onze klanten daarom altijd waar(de) voor hun geld. Bij ons kan de klant daarom altijd kiezen uit 2 van de 3 soorten dienstverlening: Goed, Goedkoop en Snel.

Is dit niet een beetje ver gezocht voor een “autopoetsbedrijf”…?

Ik wil mijn punt verduidelijken aan de hand van de volgende voorbeelden:

Een goede advocaat, websitebouwer, plastisch chirurg zijn niet goedkoop. We weten met z’n allen wel dat de kans op een veroordeling, slecht werkende website, foutieve operatie vele malen minder is bij de goede vakmensen. Zo zal een advocaat met een laag uurtarief veel meer werk moeten verzetten om hetzelfde te verdienen als een advocaat met een eerlijk & normaal uurtarief. De kans op vormfouten/schoonheidsfoutjes bij een “goedkope” advocaat zijn vele malen groter met alle gevolgen van dien. Deze moet immers meer dossiers behandelen in dezelfde tijd. Kortom meer werk in kortere tijd en dit komt de kwaliteit van het werk niet altijd ten goede.

Ditzelfde heb je ook met het reinigen, herstellen, poetsen, repareren van auto’s. Wil je als ondernemer met een (veel) lager prijs hetzelfde verdienen als iemand met een normaal tarief, moet je meer auto’s doen in dezelfde tijd, dan wel bezuinigen op andere zaken. Denk hierbij aan minder besteedbare tijd per auto, het gebruik van kwalitatief mindere materieel, onopgeleid personeel, verouderde apparatuur, niet afdragen van belastingen/sociale lasten etc. etc.

Er zijn een meerdere redenen waarom Karrmann Autoverzorging minder goedkoop is dan andere aanbieders:

–          Wij werken met veilige & bekende producten van erkende fabrikanten
–          Wij investeren in goed gereedschap. Gereedschap waarmee wij veel meer kunnen dan andere aanbieders. Denk bijvoorbeeld aan stoomreinigers.
–          Wij investeren in kennis (ontwikkeling & opleidingen voor ons personeel)
–          Wij geven altijd garantie op onze werkzaamheden
–          Wij zijn in het bezit van een aansprakelijkheidsverzekering
–          Wij bieden kosteloos vervangend vervoer aan
–          Wij hebben een goed beveiligd en verzekerd bedrijfspand

In onze optiek is prijs namelijk het bedrag dat u betaald en waarde wat u krijgt voor uw geld. Daarnaast is het resultaat van een kwalitatieve goede reinigingsbeurt/poetsbeurt is pas zichtbaar op lange termijn. Dat wat moet gebeuren, moet gebeuren. Het maakt niet uit dat wij meer tijd moeten spenderen aan de behandeling. Wij repareren en herstellen i.p.v maskeren.

De vraag die u zich daarom moet afvragen is: Hoeveel waarde wil ik voor mijn geld? Zoek ik een goede dienstverlening of een goedkope? Uiteindelijk krijgt u altijd waar u voor betaald.

De diversiteit aan automerken die wij krijgen aangeboden en behandelen maakt dat wij ervaring hebben met de meest uiteenlopende merken.

De autopoetsservice is slechts een onderdeel van totale autoverzorging bij Karrmann Autoverzorging. Naast autopoetsen kunt u bij Karrmann Autoverzorging in Dordrecht ook terecht voor autoschade. Autoschadeherstel doen wij met de SMART Repair autoschadeherstelmethode. SMART Repair is de slimme oplossing voor kleine autoschade.

Autopoetsen
Het standaard autopoetsen van de buitenzijde van de auto bij Karrmann Autoverzorging bestaat uit:

–          Het handwassen van de auto
–          Autolak professioneel poetsen met wax
–          Reinigen van de velgen/ velgen reinigen
–          Ruiten ontvetten en reinigen van binnen en buiten

Auto interieur schoonmaken en reinigen
Ook kunnen wij het interieur van uw auto reinigen en schoonmaken. Auto interieur reinigen en auto interieur schoonmaken bij Karrmann Autoverzorging bestaat uit:

–          Stofzuigen van het interieur van de auto
–          Dieptereiniging van het interieur met shampoo
–          Interieurreiniging van het interieur met stoom
–          Geurbehandeling en geurverwijderen middels Ozonbehandeling

Een complete reiniging van het interieur zorgt ervoor dat het interieur van uw auto weer schoon en fris is zonder vervelende geuren van huisdieren of sigaretten en sigaren. Uw auto heeft lederen bekleding? Ook leer wordt vies. Leer wordt door ons ook intensief gereinigd en verzorgt.

Auto krassen verwijderen / autopolijsten
Krassen op de autolak kunnen wij bijna altijd verwijderen. Krassen zitten altijd in de autolak en kan worden verwijderd met polijsten. Autopolijsten is een vak en moet uiterst zorgvuldig gedaan worden door specialisten. Verkeerd autopolijsten kan onherstelbare schade aan lak van de auto veroorzaken. Autoschade of lakschade zit u natuurlijk niet op te wachten. Na het polijsten volgt altijd het autopoetsen. Autopolijsten zonder autopoetsen is niet goed voor de autolak.

Karrmann SMART Repair
Smart Repair is de slimme oplossing voor kleine schade aan uw auto. Autoschade is vaak duur. De voordelen van Smart Repair, met name bij einde-lease-auto’s ook wel cosmetisch herstel en dus klein schade herstel voor de autogebruiker:

–          One day repair – klaar binnen 1 dag
–          Betaalbaar – goedkoper dan autoschadebedrijf
–          Onzichtbaar – behoud van origineel kleur en structuur
–          Geen verhoging autoverzekeringspremie – schadebedrag blijft binnen eigen risico

Voor welke schade is SMART Repair geschikt?
Smart Repair is niet geschikt voor alle soorten autoschade. De volgende klein schade ook wel cosmetisch schade en dus klein schades kunnen hersteld worden met SMART Repair:

–          Parkeerdeuken middels Uitdeuken zonder spuiten
–          Velgschade – Stoeprandschade
–          Bumperschade – Kras op bumper
–          Doffe koplampen
–          Brandgaatjes in autobekleding: velours en stof
–          Scheuren in lederen autobekleding: leerherstel
–          Schade aan kunststof dashboard delen

U bent de trotse eigenaar of berijder van een:
Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Tesla, Porsche, Range Rover, Volkswagen, Seat, Skoda, Mini, Mitsubishi, Mercedes, Volvo, Opel, Toyota, Suzuki, Hyundai, Renault, Ford, Peugeot, Kia, Dacia, Smart of Nissan en u wilt uw auto in topconditie houden? Laat de carrosserie en het interieur van uw auto onderhouden bij Karrmann Autoverzorging in Dordrecht.

Staat uw automerk er niet bij of heeft u nog vragen over onze dienstverlening, andere werkzaamheden, een kostenindicatie vooraf of een andere vraag of opmerking? Klik dan hier  https://karrmann.nl/

 

Deel dit bericht

GERELATEERDE BERICHTEN

Meer over dit onderwerp.

  • Superhydrofoob. Zelfreinigend. Glashelder. Spijkerhard. Onderzoekers uit Finland en China hebben een zeer waterafstotende, superhydrofoob, coating ontworpen van nanostructuren die tegen een stootje kan. Druppels die op deze coating terechtkomen rollen er vanzelf vanaf en is [...]

  • AUTO DESINFECTEREN! BESCHERM UZELF, UW DIERBAREN EN  UW MEDE- PASSAGIERS TEGEN BESMETTING MET VIRUSSEN EN BACTERIEN! Auto desinfecteren is meer dan ooit een super belangrijk aandachtspunt geworden voor autorijders. Wist U dat de belangrijkste bron [...]

  • Glascoating is lakbescherming op basis van nanotechnologie met minimaal 3 jaar garantie! Wat is glascoating? En wat maakt glascoating anders dan de keramische coating? Wat is nano? Om te beginnen is nano afgeleid van het Oudgriekse woord nanos, [...]

BEN JE OVERTUIGD?

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem gerust contact op!